Phase 4 problems

Post here if you are having any kind of problem with the Stardust@home website.

Moderators: Stardust@home Team, DustMods

DanZ
Site Admin
Posts: 777
Joined: Fri Feb 27, 2009 2:44 pm
Location: Berkeley, CA
Contact:

Re: Phase 4 problems

Post by DanZ »

Glad we're getting somewhere!

Okay, to see Phase 3 events, you should be able to go to "My Events" then follow link where it says "Follow this link for Your Phase III Events and Rankings." Seems to be working for me. Let me know if not for you.

Regarding track/movie #5861263V1 - I've reported it as a possibly incorrectly X/Y tagged Power Movie.

Thanks for your help!

Dan

Shigeru
Posts: 18
Joined: Tue Sep 14, 2010 4:44 pm
Location: Córdoba, Argentina

Re: Phase 4 problems

Post by Shigeru »

DanZ wrote:Glad we're getting somewhere!

Okay, to see Phase 3 events, you should be able to go to "My Events" then follow link where it says "Follow this link for Your Phase III Events and Rankings." Seems to be working for me. Let me know if not for you.

Regarding track/movie #5861263V1 - I've reported it as a possibly incorrectly X/Y tagged Power Movie.

Thanks for your help!

Dan
Glad to help! ^^

About the link for the Phase III events... I can't find anything like that :oops:
Image

DanZ
Site Admin
Posts: 777
Joined: Fri Feb 27, 2009 2:44 pm
Location: Berkeley, CA
Contact:

Re: Phase 4 problems

Post by DanZ »

Hmmm. What's the first thing you see under your "My Events"? You should see three separate lines, all starting with the words "Follow this link..."

Dan

Shigeru
Posts: 18
Joined: Tue Sep 14, 2010 4:44 pm
Location: Córdoba, Argentina

Re: Phase 4 problems

Post by Shigeru »

This is all what I see:

Image

:oops:
Image

DanZ
Site Admin
Posts: 777
Joined: Fri Feb 27, 2009 2:44 pm
Location: Berkeley, CA
Contact:

Re: Phase 4 problems

Post by DanZ »

Very strange! You didn't happen to change your Account info lately did you?

Well, I'll ask.

Dan

Shigeru
Posts: 18
Joined: Tue Sep 14, 2010 4:44 pm
Location: Córdoba, Argentina

Re: Phase 4 problems

Post by Shigeru »

DanZ wrote:Very strange! You didn't happen to change your Account info lately did you?

Well, I'll ask.

Dan
No, I didn't change anything.

Thanks Dan, surely you can fix the problem ^^
Image

SmithES
Posts: 186
Joined: Sun Apr 17, 2011 5:25 am

Re: Phase 4 problems

Post by SmithES »

Here's what looks like a track that I clicked on. (Black dot at left end) yet was counted wrong. Is it not a track?

http://stardustathome.ssl.berkeley.edu/ ... rds=?-1,-1 movie 8361884V1

elainekeefe
Posts: 190
Joined: Fri Aug 04, 2006 4:38 am
Location: Massachusetts, USA

Re: Phase 4 problems

Post by elainekeefe »

Evelyn, could you post the corrected movie (under Power movies missed) so we can see where the parameters are located? I suspect that, once again, they are positioned incorrectly at the tail of the track rather than the head.

greuti
Posts: 200
Joined: Fri Aug 11, 2006 10:11 am
Location: Switzerland

Re: Phase 4 problems

Post by greuti »

Got also counted wrong by this one
Clicked on the dark head of the track by holding the last image (38) of the movie.

greuti
Posts: 200
Joined: Fri Aug 11, 2006 10:11 am
Location: Switzerland

Re: Phase 4 problems

Post by greuti »

Don't know if already posted but also positioned incorrectly at the tail of the track than the head (where I clicked on):
http://stardustathome.ssl.berkeley.edu/ ... 6&theY=185

SmithES
Posts: 186
Joined: Sun Apr 17, 2011 5:25 am

Re: Phase 4 problems

Post by SmithES »

greuti---I got caught on the same ones you did, and reported at least one of them on the Forum. So,since then, I have just clicked on "Bad Focus" when they've showed up on my screen. Hope how soon they get the parameters all straightened out. Phase Four is a really good program, it just needs a few bugs worked out. Evelyn ERSTRS

Klemek
Posts: 54
Joined: Tue Aug 22, 2006 8:15 am
Location: Seville, Spain

Re: Phase 4 problems

Post by Klemek »

Yeah, I confirm that there are some problems with focus movies. I got catched at some of the focus movies...

Klemek
Posts: 54
Joined: Tue Aug 22, 2006 8:15 am
Location: Seville, Spain

Re: Phase 4 problems

Post by Klemek »

It is getting annoying- many times I clicked on huge tracks tracks in power movies and didn't get store. It happenes especially with big tracks like
http://stardustathome.ssl.berkeley.edu/ ... 3&theY=367
or
http://stardustathome.ssl.berkeley.edu/ ... 1&theY=222
I'm pretty sure I clicked on tracks but the "scoring area" is either placed somwhere else or simply too small. That should be corrected if you guys want to measure the relation between the size of the track and the detection probability. If it stays like this it will turn out that the big tracks detection chance is lower than those of medium size- quite unexpected, and missleading result.

On the other hand I also encountered this movie

http://stardustathome.ssl.berkeley.edu/ ... 305&theY=2

there's absolutely nothing in indicated area, a small feature is present little bit to the left though.

SmithES
Posts: 186
Joined: Sun Apr 17, 2011 5:25 am

Re: Phase 4 problems

Post by SmithES »

Re: HATs. Would you let us know when the HAT parameters are straightened out? Like everyone else, I get marked wrong regardless of where I click on a HAT. Therefore, I passed up the three that appeared in my batch this morning. Thanks, Evelyn ERSTRS

Klemek
Posts: 54
Joined: Tue Aug 22, 2006 8:15 am
Location: Seville, Spain

Re: Phase 4 problems

Post by Klemek »

The problem with power movies wasn't fixed. It happened several times that I clicked on a track and got punished;(

http://stardustathome.ssl.berkeley.edu/ ... rds=?-1,-1
http://stardustathome.ssl.berkeley.edu/ ... rds=?-1,-1
http://stardustathome.ssl.berkeley.edu/ ... rds=?-1,-1
http://stardustathome.ssl.berkeley.edu/ ... rds=?-1,-1

those are good examples.

on the other hand this one

http://stardustathome.ssl.berkeley.edu/ ... 1&theY=182

seems to have two artificial tracks.

Cheers!

Locked