please help users with designing again the microscope

Post here if you are having any kind of problem with the Stardust@home website.

Moderators: Stardust@home Team, DustMods

Post Reply
yvart
Posts: 7
Joined: Thu May 24, 2007 4:16 pm
Location: France
Contact:

please help users with designing again the microscope

Post by yvart »

i loose a lot a time with scrolling the screen to center the microscope :

I've Windows XP, Iexplorer, 1280x1024 resolution screen and I scale x200% the layer of the microsope... to have a best confort.
But :
I need to scroll down beccause :
there is a big "stardust@Home" logo at the top (no need... i know where I'm) :evil:
there is the statut informations of the loading (Ok, but put it smaller, and on a single line, not two) :evil:

Also, I need to scroll right and left to adjust beccause :
the page is automaticaly centered (with the X200% zoom of Iexplorer) and the screen of microscope and the (how to say in US ??? : "up-down" scrollbares ? they are not enough nearly together (a big white space in the middle) :twisted:

thank you for designing again this screen, we'd all find more dusts ! Sure :D
In Dust we Trust ?

fjgiie
DustMod
Posts: 1253
Joined: Sat May 20, 2006 8:47 am
Location: Hampton, SC, US

re: yvart

Post by fjgiie »

Hi yvart,

This is what I use, would you like to try this? No scrolling
1. Set screen resolution on 1024 X 768
2. Right click Task bar at the bottom of screen and click properties. Put a check in Auto-hide the taskbar, if you need more room at the bottom.
3. No scrolling if magnification is 100%
4. If magnification is 125% only need to scroll up one click on mouse wheel.
5. You can also press F11 and move movie up more.
http://stardustathome.ssl.berkeley.edu/techfaq.php

yvart
Posts: 7
Joined: Thu May 24, 2007 4:16 pm
Location: France
Contact:

Re: re: yvart

Post by yvart »

[quote="fjgiie"]
1. ok I do it 1024x768
2. I'd ever this config
3. Yes but I want to put my screen far away (old eyes, perhaps)
4. If magnification is 125% only need to scroll up one click on mouse wheel.====>>> Ok, that what I dont want to do every time !
5. You can also press F11 and move movie up more.=> (i didn't know F11, but it's not enough : I have the "StarDust" logo who keeps too much place and have to scroll again and again.

Please, make a "classic frame" and a "pro frame"... for dusters who see a lot a sequences like me (I'm not the #1, yes... but...)
Best regards (sorry about my poor vocabulary in US :)
In Dust we Trust ?

Twiggs
Posts: 14
Joined: Thu Aug 23, 2007 1:51 pm

Post by Twiggs »

I hate the scroll down also but 1024 is too small for me

PovAddict
Posts: 10
Joined: Mon Jul 31, 2006 9:28 pm
Location: Sitting at the computer, as always!

Post by PovAddict »

Oh cmon, just add an option to hide the logo and all that.

Post Reply