WAY TOO SLOW

Post here if you are having any kind of problem with the Stardust@home website.

Moderators: Stardust@home Team, DustMods

Howie
Posts: 331
Joined: Wed Jun 21, 2006 2:47 pm
Location: Florida

This is getting out of hand at least for me, how about you??

Post by Howie »

The Javascript problem for me is haevy tonight!!!

I hope you all are not hitting bad focus for every one of these?
I hit bad focus only if it really counts, cause the missing frames usually does not affect the view of the movie to decide!

Someone let me know if it is only my area in Florida or Others?

Thanks All,
Howie

fjgiie
DustMod
Posts: 1253
Joined: Sat May 20, 2006 8:47 am
Location: Hampton, SC, US

Same Here

Post by fjgiie »

Howie wrote:...second movie hits me with a Javascript error,,,I hit OK, and it goes away and so does the movie with the fake track and I have a wrong answer!
Hi Howie,

It won't make you feel any better, but the same thing happened to me. I like to use IE in the right window and Firefox in the left window. (that just makes it interesting) :) . I clicked "No Track" in the left window and a fake track came up in the left window and also a Javascript error sign. Usually I click the X in the corner, but this time I clicked the "OK". It was just like you said, it was as if I had clicked the fake track in the wrong place. The fake track movie disappeared and a little "ding" sounded and my misses went up by one more.

Never again will I click a Javascript error in the "OK"! I will always click the X in the right hand top corner. You too?

Thanks,

fjgiie

Howie
Posts: 331
Joined: Wed Jun 21, 2006 2:47 pm
Location: Florida

Hi There and Thanks for the reply!

Post by Howie »

Congrats as mod and score of #10 on top 100!!!

How the heck can you view 2 screens and concentrate with the site problems?

I work alone, one puter one screen, and I am lucky to have made the 100 by staying with it every chance I get.

My eyes and hands at my age are not the best for this, but I think I am doing OK?

You think the problem may end soon???

Thanks Again,
Howie

1stwolf
Posts: 4
Joined: Tue Oct 31, 2006 5:53 pm

Problem again

Post by 1stwolf »

hiyas. There's a problem with the amazonaws site again. Keeps freezing up, not loading, no matter what you do. Please fix it so i can continue my quest for space dust lol

gustin
Posts: 11
Joined: Fri Nov 24, 2006 6:29 am

WAY TOO SLOW

Post by gustin »

Suffering with the very same problem every day ... :(

DustBuster
DustMod
Posts: 694
Joined: Wed May 17, 2006 8:12 pm
Location: Horsetown, USA

Post by DustBuster »

Hi all.

The problem has not yet been corrected.
here is updated information
Last edited by DustBuster on Mon Jan 08, 2007 1:08 am, edited 1 time in total.

rlcwik
Posts: 25
Joined: Sun Nov 05, 2006 11:46 am
Location: Silver City, New Mexico, USA

Getting slower and slower

Post by rlcwik »

It stopped being fun when it started to take minutes to load each movie! And, we can’t blame it on my broad band connection, because everything else runs just fine. Every once in a while things seem to run along smoothly early in the morning or sometimes during the day. But in the evening when I have time, everything is all bogged down. No Fun!

Post Reply