It won't let me go find start dust *i need help here*

Archived here are older posts which are no longer relevant or were redundant.

Moderators: Stardust@home Team, DustMods

Post Reply
Christian
Posts: 2
Joined: Sat Aug 12, 2006 10:57 am
Contact:

It won't let me go find start dust *i need help here*

Post by Christian »

i have completed the test 2 times now, the first time i got 8 out of 10, and i got the message that i had the incorrect url. i proceeded to take the test a second time scoring 10 out of 10, re-typed all of my information, and it said the username was in use, so i know that my username and password are correct, and typed correct at least 4 times, i know what my username and password are, but it still says the username and or the password are invalid, what should i do? is it just a time activated thing or not? it even let me print my certificate...i want to get on so i can look for the stardust

any help is appreciated,

Thank you

fjgiie
DustMod
Posts: 1253
Joined: Sat May 20, 2006 8:47 am
Location: Hampton, SC, US

Start Over

Post by fjgiie »

Hi Christian,

http://stardustathome.ssl.berkeley.edu/ ... .php?t=293
Here are some issues that are known to us:

Issue #1 - Test & Register, getting error message about wrong URL

Problem: Get this error message:
Testing/Registration Error: Your testing/registration URL is incorrect.
This may mean that you pasted in a URL obtained in a previous test.
Each testing URL will only work for the duration of a single test.
Please return to the start of the test.

Hope this helps, as I did not have that trouble.

fjgiie

Christian
Posts: 2
Joined: Sat Aug 12, 2006 10:57 am
Contact:

thnx fjgiie

Post by Christian »

thnx for helpin out, im not sure wat happened, but i tested out for the 3rd time wit a new sn and pass. and yes, i am serching now, found 10 already in...38. im 100% all round rite now. just wanted to say thnx again.

Post Reply