Cannot Register

Archived here are older posts which are no longer relevant or were redundant.

Moderators: Stardust@home Team, DustMods

Zaganoth
Posts: 3
Joined: Fri Jun 02, 2006 9:34 pm
Location: IN,USA

Cannot Register

Post by Zaganoth »

Unfortunately I am having trouble registering. I took the test and passed, and it asked me for my information to register , but when I click register it goes to a blank page.

Aga
Posts: 19
Joined: Thu May 18, 2006 10:16 am
Location: Poland

Post by Aga »

Hi,

I've got the same problem. I took the test again and tried to register using different browser, but it didn't help.


Aga

SeaJewel
Posts: 17
Joined: Wed Aug 02, 2006 10:19 am
Location: Poland

Post by SeaJewel »

Yeah, me too. I guess they still haven't fixed it completely :(

Argo^Navis
Posts: 2
Joined: Fri Jun 16, 2006 1:25 am
Location: Germany

Post by Argo^Navis »

Same here. I passed the test 3 times already but was unable to register/got blank page.
The whole site is VERY slow at the moment, maybe it's kind of a time out error. I'll try again in a couple of hours.

sherder
Posts: 2
Joined: Wed Aug 02, 2006 1:34 pm

Post by sherder »

I also can't register. I find some comfort in finding that it's not just me.

spider
Posts: 3
Joined: Wed Aug 02, 2006 1:46 pm

Post by spider »

Yeah - me too!
I've taken the test 3 times now and tried to register 3 times - using two different browsers - always goes to a blank page
GLAD I'M NOT ALONE

annaz
Stardust@home Team
Stardust@home Team
Posts: 32
Joined: Wed Apr 19, 2006 11:34 am
Location: Berkeley

Post by annaz »

Hi everyone,

We are aware of this problem. Can everyone who has problem with this list their browsers? We want to make sure it's our end and not a browser problem.

Thanks,
Anna Z.

spider
Posts: 3
Joined: Wed Aug 02, 2006 1:46 pm

BROWSERS

Post by spider »

I've tried with Mozilla Firefox and also Internet Explorer

awete
Posts: 2
Joined: Wed Aug 02, 2006 2:03 pm
Location: Kiel, Germany

Post by awete »

I've tried it with Firefox and Safari, both times getting a blank page.

Zaganoth
Posts: 3
Joined: Fri Jun 02, 2006 9:34 pm
Location: IN,USA

Post by Zaganoth »

Thank you all for your feedback. I am using Mozilla 1.5.0.5.

Alona
Posts: 1
Joined: Wed Aug 02, 2006 2:09 pm

Post by Alona »

I have the same problem - blank page after registration, I use Internet Explorer

Zaganoth
Posts: 3
Joined: Fri Jun 02, 2006 9:34 pm
Location: IN,USA

Post by Zaganoth »

Seems to be working now. Thank you for the quick support.

aspik
Posts: 1
Joined: Wed Aug 02, 2006 1:23 pm
Contact:

Post by aspik »

Huh, I have the same problem... I ve got Mozilla firefox 1.5.0.4

Argo^Navis
Posts: 2
Joined: Fri Jun 16, 2006 1:25 am
Location: Germany

Post by Argo^Navis »

I tried again and this time it worked :)
Thanks for taking care of the problem!

stwirth
Posts: 1
Joined: Wed Aug 02, 2006 9:17 pm
Contact:

Cannot complete registration

Post by stwirth »

Hello,

The site is not allowing me to submit registration info either; I am using Mozilla.

Thank you for your help!

Steven

Post Reply