Calibration Movie Issue

Archived here are older posts which are no longer relevant or were redundant.

Moderators: Stardust@home Team, DustMods

HK47
Posts: 10
Joined: Thu Aug 03, 2006 2:31 pm
Location: United States of America

Calibration Movie Issue

Post by HK47 » Thu Aug 03, 2006 2:43 pm

Hi everyone,
I would like to report another Calibration Movie issue. Several times, I have gotten CM's that I know have a track in them. I know this because they are too big and too deep not to be one. However, when I click on the track, it increases my identified incorrectly meter. I do not have the movie numbers, but I am positive that they had a track in them. I do not know what can be done about it, but I thank you guys for helping me all the same.

Edit: Got the problem again, got the movie numbers this time though.
Movie 10516A
If you can guess what video game my username references, post your answer.:)

Zsinj
Posts: 60
Joined: Tue Aug 01, 2006 10:02 am

Post by Zsinj » Thu Aug 03, 2006 3:38 pm

In calibrations movies you are looking for the kind of tracks that are in the tutorial and test, not like your example. Hope this helps. :)
Join us on the Unofficial IRC channel!
irc://irc.freenode.net/stardust@home

HK47
Posts: 10
Joined: Thu Aug 03, 2006 2:31 pm
Location: United States of America

Post by HK47 » Thu Aug 03, 2006 6:34 pm

Hmm... How was my example different than the ones in the tutorial and test? If you could tell me, I would like to be as good at this as I can be and learn from my mistakes. :)
If you can guess what video game my username references, post your answer.:)

HK47
Posts: 10
Joined: Thu Aug 03, 2006 2:31 pm
Location: United States of America

Post by HK47 » Thu Aug 03, 2006 8:04 pm

Dang, I got another one. Movie Number 10466B

Please, tell me what is different about this one. :? I thought I was doing really well. Guess not.


Edit: I just read the technical issue thread(should have done that a while ago, but I did not see it) :roll: I think maybe this is just a technical issue that sometimes just crops up. Thanks for the help anyway guys! :wink:
If you can guess what video game my username references, post your answer.:)

Dustier
Posts: 1
Joined: Thu Aug 03, 2006 8:17 pm

Post by Dustier » Thu Aug 03, 2006 8:41 pm

I too am having this problem. I've experienced it twice. Once is movie 10867B. I would also like to see the difference between "good" and "bad" tracks, so that the quality of my search is improved.
[/img]

Svennemans
Posts: 1
Joined: Tue Aug 01, 2006 5:37 am
Location: Belgium

Post by Svennemans » Fri Aug 04, 2006 1:12 am

Same here: Movie ID 11564B

Etalon
Posts: 9
Joined: Thu Aug 03, 2006 3:39 pm

Post by Etalon » Fri Aug 04, 2006 2:16 am

Ditto, this one had a very obvious track: 10516A

But, increased my incorrect score. :twisted:

heumpje
Posts: 8
Joined: Wed Aug 02, 2006 11:59 pm
Location: Switzerland

Post by heumpje » Fri Aug 04, 2006 2:54 am

I also had a few. This is the one I just had... 10466B
Clicked on the track but my incorrectly answered score went up.

sligocki
Posts: 4
Joined: Tue Aug 01, 2006 5:13 am
Location: Hamburg, Germany

Firefox? Confirmation box?

Post by sligocki » Fri Aug 04, 2006 3:18 am

I also got this problem of clicking a track and having it marked incorrect using Firefox 1.5.0.6

I noticed that in Firefox, there is no confirmation box raised when I click on a track and the result of that click seems to be somewhat arbitrary.

For those people who are getting this problem: Are you using Firefox? Are you getting confirmation dialog boxes when you click a track??

I've submitted this to the problems thread: http://stardustathome.ssl.berkeley.edu/ ... .php?t=293

Etalon
Posts: 9
Joined: Thu Aug 03, 2006 3:39 pm

Post by Etalon » Fri Aug 04, 2006 3:27 am

Im using firefox, and I didnt know there was a confirmation dialog :)

djellison
Posts: 2
Joined: Fri Aug 04, 2006 5:11 am
Contact:

Post by djellison » Fri Aug 04, 2006 5:13 am

10494A has a very clear, very obvious track (20% across, 10% down) - but came back as getting it wrong when I identified the track.

Doug

Lamfh
Posts: 5
Joined: Fri Aug 04, 2006 5:08 am
Location: Versailles, France
Contact:

Post by Lamfh » Fri Aug 04, 2006 5:22 am

With Firefox, I don't see any box but when use IE, there's a confirmation box.
Sauve un arbre, mange un castor !
Forestier d'un jour, forestier, toujours ...

Image

smandla
Posts: 6
Joined: Wed Aug 02, 2006 1:26 pm

10516A

Post by smandla » Fri Aug 04, 2006 12:36 pm

If it's any consolation, I just had the same experience with the same calibration movie - there's definitely a track in it (hey, we can't both be wrong), identical to those in the training exercises, yet the system says there isn't one. I guess with a gazillion movies to input, there's bound to be an error or two slipping into the system...

HK47
Posts: 10
Joined: Thu Aug 03, 2006 2:31 pm
Location: United States of America

Post by HK47 » Fri Aug 04, 2006 12:59 pm

The issue does not seem to be browser specific. I am using Internet Explorer 7 Beta 3 (what a mouthful :) ).
If you can guess what video game my username references, post your answer.:)

AlexKrilov
Posts: 2
Joined: Fri Aug 04, 2006 11:20 am

Post by AlexKrilov » Fri Aug 04, 2006 3:40 pm

10516A is definitely a track, but counts as a wrong unwer...

Post Reply